dimarts, 7 de juliol del 2009

BITLLETS A CINC CÈNTIMS!!! OCASIÓ!!!


Avui he llegit que ryanair vol ofertar bitllets per anar drets en trajectes curts, no sé si és veritat o marketing...

Només sé que en quant ho he llegit m'ha vingut com una esgarrifança.

Comprar un bitllet d'aquests ha de ser tota una aventura, diuen que posaran seients com els tamburets dels bars. Aixi doncs seria com anar a fer un toc al disaster cafè,ens enlairem! brrrm, turbolència! brrrm ja arribem... frenada! brrmm. per mi, que soc tan valenta i em fan pànic els avions seria totalment una gran prova de superació.

Crec que també podrien posar seients a les ales, aixi podriem estar allà asseguts com si fos una terrasseta de bar en vistes d'ocell... Mmmm molt interessant...

Jo per si de cas, seguiré comprant bitllets en seients, això, a partir d'ara serà molt entretingut, com veure una partida de bitlles.

"Facin les seves apostes... quants cauran en la pròxima turbolència?... Qui acabarà assegut de mala manera a sobre meu?... Quin anirà a petar al costat del senyor comandant?...

Quina aventura!!! i tot això per un preu mòdic, "quien da más?" ".

Realment, el món està boig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comentaris:

  1. Du n'hi do!Si a mi ja em fa un xic de "cague" asseguda al seient imagina't dreta o veient com la gent va movent-se d'una banda a l'altra de l'avió!
    On anirem a parar!jajaja

    ResponElimina
  2. Je je la veritat és que és per pensar-s'ho! si amb ryanair en prou feines tens espai per arribar al wc imagina't arribar-hi amb tot de persones per allà intentant aguantar l'equilibri!!!!!

    ResponElimina
  3. Doncs, fa una mica de "canguelis", no? No sé si agafaré mai cap.
    Salut

    ResponElimina
  4. Doncs si que fa canguelis!
    Jo penso Gaia que el millor que es pot fer és agafar-los ara que encara no els han aprovat la proposta!!! Mes endavant ens ho haurem de pensar seriosament!

    ResponElimina
  5. Hola, es pot passar?
    Podeu estar tranquil·les, ke he llegit que la casa Boeing es nega a fabricar avions on la gent pugui anar dreta. O sigui, que de moment no hi ha perill...a no ser que algun altre fabricant s'hi avingui...
    Fins ara!!!

    ResponElimina
  6. Hola Gerardeli! Doncs la veritat és que em dones una bona notícia, almenys de moment podem estar tranquils. Ja m'imaginava anar amb avió apretats com si fos el metro!

    ResponElimina